کارشناس مسکن گفت: آگهی های مسکن در فضای اینترنت و پلتفرم ها بدون شناسنامه بوده و هیچگونه نظارتی بر آنها صورت نمی گیرد و تعیین قیمت در این آگهی ها سلیقه ای است.

به گزارش اخبار ساختمان، مجید گودرزی در مورد بازار مسکن و آگهی های فروش، اظهار داشت: به ازای هر معامله ای که در منطقه یک انجام می شود، ۱۱۲ آگهی منتشر شده که هر کدام تلاش می کنند تا در این آگهی ها سقف بالاتری را درج کرده اند، با این هدف که در این بازار التهاب و افزایش قیمت ایجاد کنند.

وی با اشاره به اینکه این آگهی ها بدون شناسنامه هستند، افزود: حتی کسی که یک متر زمین در تهران ندارند، می تواند آگهی در فضای اینترنت آگهی منتشر کند و قیمتی را برای زمین و یا خانه ای در منطقه ای داده و همان قیمت تبدیل به یک پایه برای آن بخش می شود.

این کارشناس مسکن ادامه داد: بعضی از معاملات مسکن نیز صوری بوده و قیمت همین معاملات صوری تبدیل به پایه برای معاملات بعدی می شود، به همین منظور باید علاوه بر شناسنامه دار شدن این آگهی ها، هر فردی که اقدام به خرید، فروش و یا اجاره مسکن می کند بر مبنای همان آگهی که اظهار می کنند، مصداقی برای خود اظهاری مالیاتی شده و بابت آن مالیات پرداخت کنند.

گودرزی با بیان اینکه وصل کردن آگهی های حوزه مسکن به سازمان امور مالیاتی یکی از راه های متوقف کردن نابسامانی و هجمه ها در بازار مسکن است، افزود: از سوی دیگر بارها از نمایندگان در مجلس شورای اسلامی درخواست داریم که طرح بهای تمام شده قیمت مسکن را کلید بزنند؛ چرا که در ۱۱۶ سال گذشته حتی یک بند قانونی برای ساماندهی بحث قیمت مسکن نداشتیم، کما اینکه در تمام کشورهای دنیا بازار مسکن به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم در حال کنترل است.

وی با بیان اینکه حتی اگر فروشنده ای، قیمت ملک را در آگهی خود را ۱۰۰ درصد بالا ببرد هیچ کسی نیست که بگوید گرانفروشی شد، بیان کرد: بازار مسکن ایران باید ساماندهی شود، چرا که مسکن نیاز ضروری است و متاسفانه فقر شدید قانون در بخش ساماندهی بازار مسکن داریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست
WhatsApp ارتباط در واتساپ