به گزارش اخبار ساختمان، مهدی سرمست اظهار داشت: با به تصویب رسیدن طرح مالیات بر عایدی سرمایه در مجلس به طبع باید منتظر تحولات مثبتی در جهت رونق خرید و فروش و جذب سرمایه در بازار دارایی های کشور بود که این اتفاق مانند چرخ دنده ای بر روی دیگر مهره های حوزه اقتصاد کشور تاثیرگذار است.
وی افزود: این طرح که اعمال مالیات بر پنج حوزه ملک، خودرو، ارز، طلا و ارز دیجیتال در کشور را پوشش خواهد داد، تغییرات مطلوبی بر کاهش و توقف جهش ناگهانی نوسانات قیمت و برقراری تقاضای واقعی در اقتصاد ایجاد خواهد کرد که می توان این اقدام را پایانی بر سوداگری دلالان در بازار دانست.
این کارشناس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با حذف تقاضای کاذب و سوداگری در بازار فرصت جذب سرمایه گذار و زمینه برای توسعه کسب و کارهای مولد و اشتغال زا بیش از پیش مهیا خواهد شد که این مسئله فرصتی برای حرکت در مسیر تحقق عدالت اجتماعی در کشور است و می تواند بسیاری از مشکلات گریبانگیر از جمله صدور مجوز تولید، موانع صدور مجوز گمرکی و عدم تنظیم گری بازار (که منجر به غیر پیش بینی شدن بازار شده است) را برای فعالان این عرصه مهم، کاهش دهد.
سرمست ادامه داد: با اهمیت دهی دولت به فعالیت های تولید مولد قطعا انگیزه سرمایه گذاران و فعالان تجاری برای ایفای نقش در پیشبرد اهداف اقتصادی و صنعتی کشور بیشتر می شود و اختلالات ارزی و ریالی موجود بازار را ازبین می برد.
وی اضافه کرد: نقش تصویب این طرح در حل مشکل تورم بازار مسکن و رونق ساخت و ساز مسکن در کشور طی ماه های آتی قابل مشاهده خواهد بود به طوری که به نظر من مالیات بر عایدی سرمایه دلالان و سوداگران این حوزه را تبدیل به انبوه ساز و کمک کننده به ساخت مسکن خواهد کرد.
این کارشناس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی افزود: با تغییر رویه و رویکرد دلالان به عرصه تولید و فعالیت های صنعتی، پیش بینی می شود شکل گیری و ایجاد شرکت های تجاری و اقتصادی 2 برابر بیشتر شود و زمینه برای مشارکت طیف وسیعی از مردم برای کمک به اقتصاد کشور محیا گردد.
سرمست با جمع بندی اثرات مثبت تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه در مجلس گفت: با افزایش ثبت شرکت های اقتصادی، جذب سرمایه گذاران و فعالان تجاری، حمایت از صنایع تولیدی و تنظیم نظام بانکی و اقتصادی بازار کشور و بی اثر شدن تحریم ها در جنگ اقتصادی امروز، دور از انتظار نخواهد بود.